Differ starter IT-selskap i Norge

By 17. juni 2019Artikkel

Det er en betydelig etterspørsel fra Differs kunder etter løsnings- og utviklingstjenester innen IT, og et IT-selskap har lenge vært en del av planen, sier Gorm Steine-Eriksen, ansvarlig partner i Differ.

Gorm Steine-Eriksen, Partner i Differ

Det nye selskapet vil være operativt fra 1. august 2019. Planen er å tilby tjenester innen arkitektur, systemutvikling (frontend og backend), ny teknologi, prosjektledelse og forvaltning. Vi ser stort synergipotensiale mellom Differ, AntiDiffer og det nye IT-selskapet, og ikke minst vil samarbeidet med Xlent i Sverige (med rundt 300 ansatte innenfor IT i dag) bli viktig. Dette vil bidra til at vi kan levere enda bedre tjenester og løsninger til eksisterende og nye kunder.

Vi er godt i gang med videre rekruttering, og er svært fornøyd med å allerede ha på plass noen meget dyktige fagpersoner til oppstart i august. Vi planlegger sterk vekst, så det blir en spennende høst, avslutter Gorm.